Awful quiet in here lately...

A place to discuss AMP - Audio Mixing Platform (http://www.ampmix.net)

Awful quiet in here lately...

Postby BobP » Tue Aug 11, 2015 10:22 pm

Here's a little sneak peek at an experimental HTML5 interface for AMP...
Attachments
MP-Tablets.jpg
MP-Tablets.jpg (371.66 KiB) Viewed 7543 times
BobP
 
Posts: 7
Joined: Wed Jul 15, 2015 11:10 pm

Re: Awful quiet in here lately...

Postby shmick » Tue Aug 11, 2015 11:02 pm

Image
Host: ASUS P5Q SE/R, Intel E8400 O/C'd to 3.8ghz, 3 x RME HDSP 9652, XP Pro
Gear: 9 x ADA8K, 4 x Audiorails, 1 x BCF2000
Config: FOH + 12 stereo IEM mixes
Misc: Dual Linkwitz-Riley plugin, Studio Levelizer, Studio Reverb, Frequency Analyzer, SAWStudioLite
User avatar
shmick
 
Posts: 359
Joined: Tue Jun 12, 2012 1:55 pm
Location: Toronto

Re: Awful quiet in here lately...

Postby jlepore » Wed Aug 12, 2015 9:38 am

Oh yeah :)
Gigabyte H55-USB3 i5-650/4G/XP/SSD Profire 2626x3/ADAx2/MLA7x1 Motormix x2 AMP/SAC/SAWLite
User avatar
jlepore
 
Posts: 648
Joined: Tue Jun 12, 2012 10:35 am
Location: Minneapolis, MN

Re: Awful quiet in here lately...

Postby Frank DeWitt » Wed Aug 12, 2015 9:45 pm

Now THATS what I am talking about!!
NICE
Frank DeWitt
 
Posts: 35
Joined: Wed Jun 13, 2012 8:08 pm

Re: Awful quiet in here lately...

Postby BrianR » Thu Aug 13, 2015 12:38 am

Few more weeks of the festival season, and then will be moving back indoors and putting amp back to work.
BrianR
 
Posts: 17
Joined: Wed Jun 13, 2012 12:27 pm


Return to AMP Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron