Is this website still active?

Discussions related to the operation of the forum, suggestions, rules, etc.

Is this website still active?

Postby TonyLA » Mon Sep 19, 2016 1:18 pm

Is this website still active?
Very few, to no posts this past year.
Anything going on? Is everyone OK?
TonyLA
 
Posts: 2
Joined: Tue Jul 17, 2012 1:28 pm

Re: Is this website still active?

Postby jlepore » Fri Sep 23, 2016 12:25 pm

It's been slow. I know I've been busy all summer and don't have much time.
It also helps when nothing has gone wrong with my AMP environment!
Gigabyte H55-USB3 i5-650/4G/XP/SSD Profire 2626x3/ADAx2/MLA7x1 Motormix x2 AMP/SAC/SAWLite
User avatar
jlepore
 
Posts: 648
Joined: Tue Jun 12, 2012 10:35 am
Location: Minneapolis, MN

Re: Is this website still active?

Postby Hkmorgan87 » Tue Sep 27, 2016 2:15 am

I haven't touched SAC in probably a year, but i'm still alive and kickin'
Harley Morgan

SAC Host: Asus p8z68-v lx with I3-2120, 320 gb hd, HDSP pci with Digiface, x3 ada8ks.

SAC: 1 x 32, 32channels, eq, dyn on all channels, 10 monitor mixes. 40%

System: Meyer UPA-1C (tops) Servodrive BT7 (subs) Yamaha CM15V (monitors)
http://www.miraclesoundco.com
Hkmorgan87
 
Posts: 58
Joined: Sun Jul 01, 2012 11:03 pm
Location: Bloomington, IL

Re: Is this website still active?

Postby BrentEvans » Wed Sep 28, 2016 2:06 pm

Likewise.

I think most of us have more or less moved on to other things now.
User avatar
BrentEvans
 
Posts: 268
Joined: Thu Jun 21, 2012 5:05 pm

Re: Is this website still active?

Postby jlepore » Mon Oct 03, 2016 10:48 pm

Yeah .. made the mistake of using sac/saw just for a recording gig and of course it crashed in the middle of the set. Luckily I wasn't mixing on it.
I chose the convenience of having scenes already set to switch between my acts - should have just stayed with AMP.
Gigabyte H55-USB3 i5-650/4G/XP/SSD Profire 2626x3/ADAx2/MLA7x1 Motormix x2 AMP/SAC/SAWLite
User avatar
jlepore
 
Posts: 648
Joined: Tue Jun 12, 2012 10:35 am
Location: Minneapolis, MN

Re: Is this website still active?

Postby Butch » Thu Oct 13, 2016 6:58 pm

Don't know why you always had problems
I would switch to Amp too but in well over 1000 shows I have had very few problems
A couple computers that would not boot , loose cards and 1 bad power supply
ALWAYS carry a spare computer for SAC or AMP
In the early days a lockup or 3 never stopped a show but made me loose a little more hair :x
Had 1 show stopper at a high school job where a MP3 file I was given to play crashed windows every time it was started I was using Foobar 2000 on the SAC host to playback which I do most of the time . The file also crashed another laptop using Windows media player never did figure that one out

I have got very used to using a few VST's like the link riley crossover and multiband compressor that I would really miss if I switched to AMP
I have even trusted SAC to use it on a couple Hillary gigs even feeding the press

Now please don't make me duck any nasty comments It just works for me
If you can convince me I would switch to AMP
And I still DO NOT drink anybody's Koolaid :protest:

Butch
Butch
 
Posts: 107
Joined: Wed Jul 11, 2012 11:41 pm

Re: Is this website still active?

Postby jlepore » Mon Oct 17, 2016 11:29 pm

It just stopped recording about 45 minutes into a set for no reason. Looked over, and it was stopped. Had 24 1-hr sets to record over 4 days, and the rest worked well, but I lost this one.
I shouldn't have been lazy and just switched it over to AMP.

The only thing I trust it for anymore is recording.
Use whatever you want. At some point, everyone has had that o shit moment.
Gigabyte H55-USB3 i5-650/4G/XP/SSD Profire 2626x3/ADAx2/MLA7x1 Motormix x2 AMP/SAC/SAWLite
User avatar
jlepore
 
Posts: 648
Joined: Tue Jun 12, 2012 10:35 am
Location: Minneapolis, MN

Re: Is this website still active?

Postby Butch » Thu Oct 20, 2016 11:00 pm

jlepore wrote:It just stopped recording about 45 minutes into a set for no reason. Looked over, and it was stopped. Had 24 1-hr sets to record over 4 days, and the rest worked well, but I lost this one.
I shouldn't have been lazy and just switched it over to AMP.

The only thing I trust it for anymore is recording.
Use whatever you want. At some point, everyone has had that o shit moment.


Ya I was doing an Easter service for a church they wanted it recorded at the last moment fine just start SAW and all was well until hard drive filled up about 40 min latter O $##T
Another time I was video taping a corporate job, had one of my guys take over and he forgot to hit record on one session O $##T and another guy to NEVER use again :x

Butch
Butch
 
Posts: 107
Joined: Wed Jul 11, 2012 11:41 pm

Re: Is this website still active?

Postby jlepore » Wed Oct 26, 2016 2:36 am

Yeah .. I only had about 200 Gig free on the drive.....
Gigabyte H55-USB3 i5-650/4G/XP/SSD Profire 2626x3/ADAx2/MLA7x1 Motormix x2 AMP/SAC/SAWLite
User avatar
jlepore
 
Posts: 648
Joined: Tue Jun 12, 2012 10:35 am
Location: Minneapolis, MN

Re: Is this website still active?

Postby digitaloutput » Tue Dec 06, 2016 8:57 pm

Hhahahahah.....you guys are so funny!!!! Just the shittiest Digico costs at least 20k and yet you cant even record on it Lol and yet you are asking from a 800$ system to do mixing, vst, SPAN, recording 24ch of audio while you play music from it and multitack Lol
You must be f...... joking!
digitaloutput
 
Posts: 20
Joined: Fri May 24, 2013 3:56 am

Next

Return to Housekeeping

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron